علل و درمان تنگی کانال نخاعی-راهبرد معاصر
بارش برف و باران از روز یکشنبه آغاز می‌شود راز خشک شدن ۷۰ درصدی دریای مدیترانه! انتقاد پلیس از خاموشی چراغ‌های راهنمایی و رانندگی: قرار بود برق چراغ‌های ۳۰ تقاطع قطع نشود، اما خبری نشد وضعیت آب و هوا، امروز ۲ آذر ۱۴۰۳ / آغاز بارش‌ها از دوشنبه با ورود سامانه جدید تاریخ برگزاری کنکور مشخص شد: نوبت اول؛ ۱۱ و ۱۲ اردیبهشت، نوبت دوم؛ ۵ و ۶ تیر وزیر علوم: در این چند سال اخیر، ۲۵ درصد از اساتید مهاجرت کرده‌اند؛ این عدد نگران کننده‌ای است کشف محموله‌های بزرگ موادمخدر صنعتی در مرز‌های ایران و افغانستان پرونده سهمیه‌های کنکور در مسیر اصلاح/ اختصاص سهمیه به مدارس دولتی و دهک‌های پایین پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت

علل و درمان تنگی کانال نخاعی

انجمن ارتوپدی و پزشکی آلمان اعلام کرده که تنگی ستون فقرات ممکن است به دلایل مختلفی مانند آسیب‌های کمر، پوکی استخوان، آرتریت روماتوئید، فتق دیسک، انحنای ستون فقرات و تومور‌های ستون فقرات باشد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۷ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۱ - 2022 April 20
کد خبر: ۱۳۰۳۹۵

به گزارش راهبرد معاصر تنگی نخاعی یک تنگی غیر طبیعی در کانال نخاعی یا سوراخ بین مهره‌های پشت است که باعث فشار بر نخاع یا ریشه‌های عصبی می‌شود.

انجمن ارتوپدی و پزشکی آلمان اعلام کرده که تنگی ستون فقرات ممکن است به دلایل مختلفی مانند آسیب‌های کمر، پوکی استخوان، آرتریت روماتوئید، فتق دیسک، انحنای ستون فقرات و تومور‌های ستون فقرات باشد.

با توجه به قسمت آسیب دیده در ستون فقرات، تنگی کانال نخاعی به دو دسته تنگی گردن، قفسه سینه و کمر تقسیم می‌شود و علائم آن درد پشت گردن، درد سیاتیک، بی حسی و گزگز در بازو‌ها و پاها، ضعف عضلانی در بازو‌ها و پاها، اختلالات راه رفتن، تعادل و مهارت‌های حرکتی است.

تنگی کانال نخاعی با تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI) و توموگرافی کامپیوتری (CT) میلوگرافی تشخیص داده می‌شود؛ در حالی که درمان با داروها، دستگاه‌ها و تمرینات ورزشی انجام می‌شود.

اگر این روش‌ها در درمان موفقیت آمیز نباشند، پزشک به جراحی متوسل می‌شود که عبارت است از برداشتن آنچه به عنوان "صفحه مهره ای" شناخته می‌شود./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر